Делукс Апартамент

Легло2 Спални
Макс. Хора4
ИзгледГрад
Размер55 кв.м.
От€ 55,00 / Нощувка
Проверете

Премиум Апартамент

Легло2 Спални
Макс. Хора6
ИзгледГрад
Размер55 кв.м.
От€ 65,00 / Нощувка
Проверете

Апартамент Фемили

Легло4 Единични
Макс. Хора2
ИзгледГрад
Размер50 кв.м.
От€ 50,00 / Нощувка
Проверете

Апартамент

Легло2 Единични
Макс. Хора2
ИзгледГрад
Размер50 кв.м.
От€ 50,00 / Нощувка
Проверете

Премиум Студио

Легло1 Спалня
Макс. Хора2
ИзгледГрад
Размер30 кв.м.
От€ 44,00 / Нощувка
Проверете

Премиум Двойна стая

Легло1 Спалня
Макс. Хора2
ИзгледГрад
Размер21 кв.м.
От€ 25,00 / Нощувка
Проверете

Стандартна Тройна стая

Легло2
Макс. Хора3
ИзгледГрад
Размер20 кв.м.
От€ 34,00 / Нощувка
Проверете

Стандартна Двойна стая

Легло1 Спалня
Макс. Хора2
ИзгледГрад
Размер18 кв.м.
От€ 22,00 / Нощувка
Проверете

Стандартна Двойна стая

Легло1 Спалня
Макс. Хора2
ИзгледГрад
Размер18 кв.м.
От€ 22,00 / Нощувка
Проверете

Делукс Апартамент 2

Легло2 Спални
Макс. Хора4
ИзгледГрад
Размер55 кв.м.
От€ 55,00 / Нощувка
Проверете